Rheum-Elmsfeuer

Rabarber fra Esromgaard

Rabarberen er en af de tidligste forårsafgrøder, der titter frem efter den lange vinter. Så tidligt som april, begynder man at ane, at sommeren er på vej, når man får øje på de første rabarberskud.

Rheum-Svendborg-Vinrabarber

Sutton Seedless

Sutton Seedles er en Jordbærrabarber. Den er en af de tidligste sorter, man kan høste i Danmark allerede fra april og frem til august. Den er kendetegnet ved røde stængler, særligt ved basis. Den er moderat gennemfarvet, har en kraftfuld aroma og et afbalanceret indhold af syre. Den er velegnet til saftkogning og til kager og er med god grund en utrolig populær rabarbersort.

Rheum-Elmsfeuer

Frambozen Rood

Denne rabarbersort er kendt som 'Jordbærrabarber'. Den har smukke sprøde, hindbærrøde, gennemfarvede stængler og skrællen er tynd. Den har et lavt indhold af oxalsyre og er velegnet til saftkogning, kompot og frysning. Jordbærrabarberen høstes i månederne maj til juni.

Rheum-Victoria

Mikoot

Denne rabarber er en ganske produktiv sort. Den kommer tidligt på sæsonen og er kendetegnet ved rødgrønne stilke, der ikke er gennemfarvede. Smagen kraftig og meget sødmefuld med et lavt oxalsyretal. Den høstes i hele perioden fra april til juni.