Rabarber fra Esromgaard

Rabarberen er en af de tidligste forårsafgrøder, der titter frem efter den lange vinter. Så tidligt som april, begynder man at ane, at sommeren er på vej, når man får øje på de første rabarberskud.

Rheum-Svendborg-Vinrabarber

Rheum ‘Svendborg Vinrabarber’

Det er en af de tidligste sorter, man kan høste i Danmark allerede fra april og frem til august. Den er kendetegnet ved smalle røde stængler, der er moderat gennemfarvede. Den har en kraftfuld aroma og et afbalanceret indhold af syre. Den er velegnet til saftkogning og til kager og er med god grund en utrolig populær rabarbersort.

Rheum-Elmsfeuer

Rheum ‘Elmsfeuer’

Denne rabarber-sort er kendt som jordbærrabarberen. Den har smukke sprøde, røde og gennemfarvede stængler. Den har et middel indhold af oxalsyre og er velegnet til saftkogning, kompot og frysning. Jordbærrabarberen høstes i månederne juni og juli.

Rheum-Victoria

Rheum ‘Victoria’

Denne rabarber er en ganske produktiv sort. Den kommer også tidligt på sæsonen og er kendetegnet ved rødgrønne stilke, der ikke er gennemfarvede. Til gengæld er smagen kraftig og meget sødmefuld med et lavt oxalsyretal. Den høstes i hele perioden fra juni til november.